Synergiaetuja Teollisuustiellä

Teollisuustielle Haukiputaalle on keskittynyt eri toimialojen innovatiivisia yrityksiä. Sinunkin yrityksellesi löytyy täältä paikka ja tilaa kasvaa.

Haukipudas on Oulun seutua vähemmän tunteville kaupunginosa, joka sijaitsee Oulun pohjoispuolella. Ukonkaivoksen teollisuusalueen toimitilavalikoima on myös suuren kansainvälisen yrityksen vaatimuksiin käypä ratkaisu, sillä tarjolla on toimisto-, tuotanto-, liike-, halli- ja varastotilaa – ja kaikkien niiden yhdistelmiä. Pienemmälle yritykselle tai yrittäjälle nämä toimitilat (Teollisuustie) tarjoavat myös tulevaisuutta puitteiden puolesta, sillä lisätilaakin löytyy joustavasti oman yrityksen kasvun tueksi.

Ilmakuva teollisuusalueelta (Teollisuustie). Suuri toimitilakiinteistö kuvan keskellä. Autoja pysäköintialueella.

Teollisuustien toimitilakeskittymässä on myös muita yrittäjille ja yrityksille hyödyllisiä palveluita. Ne sujuvoittavat arkea ja tukevat toimintaa. Käytettävissä ovat esimerkiksi aula- ja vartiointipalvelut.
Lounasravintola (Teollisuustie Haukiputaalla), missä ihmisiä ruokailemassa. Osa istuu tiimin kesken pöydän äärellä, osa on linjastolla valitsemalla lounasta.
Teollisuustie: henkilöstöravintola on yksi kiinteistön varteenotettavista eduista toimitiloja etsivän yrityksen näkökulmasta.

 

Teollisuustie, oheispalveluita

Henkilöstöravintola
Energiaa työpäiviin! Syö monipuolisesti ja terveellisesti. Henkilöstöravintolassa nautit runsaasta lounastarjonnasta.

Maksuton pysäköinti
Helppoa niin henkilökunnalle, asiakkaille kuin sidosryhmillekin. Alueella on paljon pysäköintitilaa – paikan päälle on muutenkin helppo poiketa moottoritieltä.

Auditorio
Kutsu asiakkaat ja sidosryhmät koolle – järjestä mieleenpainuva ja onnistunut tilaisuus hyvissä puitteissa.

Kokoushuoneita
Kokousta rauhassa tärkeiden asioiden tiimoilta ja tee hyviä päätöksiä.

Esimerkiksi moottoritien läheisyys (Pohjantie) ja siihen liittyvät parannukset varsinkin pohjois- ja eteläsuuntaisesti (liittymät ja kaistoitus), maltilliset etäisyydet Oulun keskustan palveluihin, lentokentälle ja rautatieasemalle unohtamatta alueen satamia konkretisoituvat eri toimialojen yrityksille toimivana logistiikkana. Teollisuustien toimitilakeskittymässä on myös paljon maksutonta pysäköintitilaa, mikä helpottaa henkilöstön, yritysvieraiden, asiakkaiden ja sidosryhmien käymistä paikan päällä.

Työntekijöiden ja vierailijoiden viihtyisyyttä lisää sekin, että Teollisuustien kiinteistössä toimii muun muassa henkilöstöravintola. On mukavaa, kun yhteistyökumppanin voi viedä helposti lounaalle – tai mikäpä sen mieluisampaa kuin käydä oman tiimin kesken tankkaamassa terveellisesti. Kiinteistössä on myös käytettävissä auditorio ja kokoushuoneita hieman suurempiin tilaisuuksiin.

Haukiputaan Teollisuustiellä vaikuttaa paljon muitakin eri kokoluokan yrityksiä, jotka yhteistyökumppanina voivat mahdollistaa sinunkin organisaatiollesi synergiaetuja. Usein välittömässä läheisyydessä toimivan yrityksen kanssa on luonteva aloittaa yhteistyö, joka ehkä mahdollistaa kummankin loppuasiakkaille järkevän palvelukokonaisuuden. Ja vaikkei yhteistyökumppanimallille olisikaan tarvetta, vähintään positiivista ilmapiiriä ja hyvää yhteishenkeä tilavassa kiinteistössä riittää yllin kyllin.

Haukiputaan Teollisuustie: toimitilaa terveysalan palveluille

Yhtenä toimitilavaihtoehtona Teollisuustiellä on esimerkiksi tilakokonaisuus, joka on ollut aikaisemmin työterveyspalveluihin erikoistuneen yrityksen käytössä. Niinpä terveysalan vaatimukset on tiloissa jo otettu huomioon, joten tässä on luonteva toimitilaratkaisu esimerkiksi terveys- ja hyvinvointialalla toimivalle yritykselle.

 Toimitilaa (Teollisuustie, Haukipudas), jossa on ollut työterveys- ja hyvinvointipalveluita tarjoava yritys. Käsienpesupiste, kuntopyötä, työpiste, tuoleja vaaleat seinäpinnat ja paneeliverhot.
Tilakokonaisuus soveltuu erinomaisesti terveyspalveluyritykselle – muun muassa fysioterapia-, hieronta- tai muulle terveys- ja hyvinvointialan yritykselle tai organisaatiolle. Toimitilassa on ollut aikaisemmin työterveyspalveluita tarjoava yritys, joten terveysalan vaatimukset on jo huomioitu.

Reilun kokoisessa toimitilassa on muun muassa aula, jossa on vastaanottotiski ja odotustilaa esimerkiksi asiakkaillesi. 163-neliöisessä toimitilassa on kaksi vastaanottohuonetta sekä henkilöstön käyttöön suunniteltu ruokailutila/keittiö sekä pukuhuone- ja taukotila.

Tämä Teollisuustien toimitila on itse asiassa heti muuttovalmis, joten yrityksesi tai organisaatiosi liiketoiminta on mahdollista aloittaa hyvinkin ripeällä aikataululla. Mikäli olet kiinnostunut juuri tästä toimitilasta, ota viipymättä yhteyttä meihin ja varaa toimitilasta vaikka tarkempi esittely. Tämä toimitila sijaitsee osoitteessa Teollisuustie 1 90830, Haukipudas.

Lisäksi käytettävissä ovat monipuoliset lisäpalvelut. Alueella on esimerkiksi runsaasti maksutonta pysäköintitilaa: asiakkaiden, sidosryhmien ja henkilökuntasi on helppo saapua paikan päälle. Tutustu tilaan tarkemmin täällä.

Teollisuustie: räätälöitävää tuotanto, toimisto- ja varastotilaa

Teollisuustieltä löytyy myös lukuisille toimialoille soveltuvaa – joustavasti räätälöitävissä olevaa – toimisto-, tuotanto-, varasto- ja hallitilaa. Tässä esimerkkinä olevassa tilavaihtoehdossa on käytettävissä neliöitä suunnilleen 1200, joten se soveltuu suuremmallekin yritykselle tai organisaatiolle moderniksi toimitilaksi, jota on mahdollista jakaa esimerkiksi ”lohkoihin” tai ”osiin” – ja toteuttaa kokonaisuuteen muutenkin joustavasti eri tarkoituksia varten olevia tiimi- ja yhteistyötiloja.

Vuokralle tulevan yrityksen käytettävissä ovat muun muassa aula- ja vartiointipalvelut. Lisäksi samasta rakennuksesta löytyy muun muassa auditorio, kokoushuoneita ja henkilöstöravintola.

Katso täältä tarkempi tilaesittely. Pyydä tarvittaessa lisätietoja ja esittely Potentialin ammattilaisilta.

 

Teollisuustie: miten olisi avotila?

Voit tutustua tarkemmin vaikkapa 199-neliömetriseen avokonttoriin, joka on aikanaan rakennettu Nokian vaatimusten mukaan. Tila on varustettu paloilmaisimilla ja automaattisella sammutusjärjestelmällä (sprinkler). Tiloissa on myös jäähdytys.

 

Tyytyväisiä vuokralaisiamme: Teollisuustie

Teollisuustielle on jo kerääntynyt monipuolinen kirjo eri toimialojen yrityksiä. Vuokralaisenamme on ollut jo 20 vuoden ajan Sanmina, joka on yksi maailman suurimmista elektroniikan sopimusvalmistajista.

Sanminan tuotanto- ja hallitilat on suunniteltu erityisesti virtaavaa tuotantoa silmällä pitäen – ja ne täyttävät erittäin vaativat elektroniikka-alan standardit. 

Sanminasta tarkemmin täällä

Sanmina tarjoaa kattavia valmistus- ja suunnittelupalveluja elektroniikan kokoonpanoille ja kokonaisille järjestelmille eri toimialoille, kuten viestintään, terveydenhoitoon, instrumentointiin ja valvontaan.

Yksi Teollisuustiellä toimivista yrityksistä on IoT-palveluiden asiantuntija ioLiving. Yrityksen spesiaaliosaamiseen kuuluu reaaliaikaiseen olosuhdeseurantaan keskittyvien älyratkaisujen kehittäminen. Yrityksellä on asiakkainaan toimialojensa markkinajohtajia ja edelläkävijöitä Euroopassa ja Aasiassa. ioLivingin mittauslaitteita on asennettu yli 30 000 kappaletta ja niillä on tehty jo yli 3 miljardia mittausta. Enemmän asiaa vuokralaisestamme löydät täältä.

Teollisuustien persoonallisimpien yritysten joukkoon kuuluu eittämättä koirakoulu Active Dog. Suomalaiset ovat innokkaita koiraharrastajia (myös oululaiset), joten ei olekaan lopulta kovinkaan yllättävää, että koira- ja agilityharrastamiseen erikoistunut yritys löysi toimitilat nimenomaan Teollisuustien monipuolisesta ja joustavasta tilavalikoimasta. Itse toimitilaa muokattiin Active Dogin toiminnalle sopivaksi siten, että tilasta poistettiin muun muassa muutamia pienempiä väliseiniä.
Active Dog esittelyssä

Hyvin valaistut, laadukkaat ja tarkoitukseensa soveltuvat toimitilat ovat olleet niin Active Dogin asiakkaiden kuin yrittäjienkin mieleen. Lämmin (+15 astetta) tekonurmipohjainen halli tarjoaa turvallisen ja monipuolisen harjoittelukokonaisuuden koirille ja niiden ohjaajille. 

Tutustu myös muihin vuokralaisesittelyihimme

Meillä on vaihtoehtoja 15–4000 m²:n väliltä

Potentialista saat joustavan vuokranantajan, sillä meidän kanssamme vuoropuhelu toimii ja voit neuvotella tarpeen vaatiessa toimitilan muokkauksista sinun yrityksesi liiketoiminnan tarpeisiin. Sitä paitsi olemme yleensäkin kiinnostuneita siitä, mitä vuokralaisillemme kuuluu.

Oulun seudun kokeneen toimitila-asiantuntijan toimitilatarjonta kattaa muokattavia toimitiloja yrityksille, organisaatioille, seuroille ja yhdistyksille. Potential Toimitilat Oy:llä on vuokrattuna tällä hetkellä toimitiloja suunnilleen 35 000 neliömetrin edestä.

Ota yrityksesi toimitilojen sijaintipaikaksi esimerkiksi Haukipudas, Oulunsalo, Kiiminki tai Yli-Ii – ne kaikki saattavat soveltua erinomaisesti yritystoiminnallesi paikoiksi juuri toimitilojen näkökulmasta. Oletko muuten pohtinut, että toimitilat voivat aivan hyvin sijaita keskusta-alueen ulkopuolella, säästät helposti vuokrassa ja helpotat samalla kaikkien kulkemista paikan päälle.

Myös myytäviä toimitiloja

Toimitilavaihtoehtoina pääset valitsemaan yksittäisistä työhuoneista ja laajoista monitiloista. Pienimmillään voit vuokrata kauttamme jopa yhden toimistohuoneen – tuemme mielellämme aloittelevaakin yrittäjää yrityksen alkuvaiheessa. Toimitiloja järjestyy myös joustavasti lisää yritystoiminnan mahdollisesti kasvaessa.

Potential palvelee tietysti myös suurempia yrityksiä. Suurimmillaan kauttamme vuokrattava toimitila voi olla useiden satojen neliömetrien suuruinen tilakokonaisuus tai jopa sitäkin suurempi. Olemme vuokranantajana ja tilojen hallinnoijana mahdollisimman joustava, toimitiloihimme on siten helposti yhdistettävissä myös tuotanto-, halli- tai varastotilaa. Sekin on hyvä muistaa, että me myös myymme toimitiloja. Vaihtoehdoista kannattaa kysyä suoraan meiltä.

Kaikki vapaat toimitilamme

Tutustu Potentialin tarjoamiin

 • Tuotantotiloihin
 • Toimistotiloihin
 • Yhdistelmä- ja monitiloihin
 • Liiketiloihin
 • Varastotiloihin
 • Kombitiloihin
 • Myytäviin toimitiloihin

Asiaa Teollisuustien toimitiloista & muita artikkeleita

Toimitilan vuokraaminen tai miksei myös ostaminen voi olla yrityksellesi tai organisaatiollesi ajankohtaista. Lue muita blogikirjoituksiamme, sillä niissäkin on toimitilojen vuokraamiseen liittyvää hyödyllistä asiaa.

Näkökulmaa Teollisuustieltä: Elektroniikka-alan yritykset voivat hyvin Haukiputaalla

Tapahtui Teollisuustiellä: Terveysteknologia on jatkuvasti nouseva trendi

Verkkokaupan perustaminen: tilat toiminnoille ja palveluille

Työhuoneen vuokraus

Toritalon monet mahdollisuudet

Asiaa turvallisesta työympäristöstä

Lataa ilmainen toimitilan vuokraajan opas

Moni viettää työpaikallaan tai etätyöpisteellään usein ainakin kahdeksan tuntia. Eli siihen, millainen yrityksen toimitila tai esimerkiksi vuokrattu työhuone on, kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Lataa veloitukseton Toimitilan vuokraajan opas PDF-tiedostona. Siitä saat hyviä vinkkejä.

Toimitilan vuokraajan opas sisältää

Viihtyvyyttä ja tuottavuutta

 • Valitse asiantuntija kartoitukseen
 • Toimitilatyyppejä
 • Onko sijainti keskustassa oikeasti tärkeää?
 • Toimitilojen joustavuudesta ja muokattavuudesta
 • Potential – toimitilaa tarpeesi mukaan
 • Muuttajan muistilista
Toimitilaa on tarjolla myös Haukiputaan Toritalossa, jossa voi työskennellä erikokoisissa toimistohuoneissa. Vuokraa työhuone omaan käyttöön tai tiimille tästä tilasta ottamalla yhteyttä Potentialin ammattilaisiin! 

LinkedIn-kanavamme

Löydät meidät myös Instagramista

YouTube-kanavamme

Potential Facebookissa

Ja lopuksi on aiheellista kiittää siitä, että luit Teollisuustien toimitilamahdollisuuksia käsittelevän ja esittelevän blogikirjoituksemme. Toivottavasti siitä oli apua puntaroidessa toimitilavaihtoehtoja omalle yritykselle tai organisaatiolle.

Ota yhteyttä Lataa vuokraajan opas

Sivuston toteutus: