IoT-ratkaisu mahdollistaa tiedolla johtamisen

Yritys on IoT-palveluiden ammattitaitoinen osaaja. ioLiving-ratkaisulla mitataan ja seurataan haluttuja olosuhteita reaaliaikaisesti. Palvelu koostuu kolmesta innovatiivisesta elementistä: älykkäät mittaustiedon keräyslaitteet, pilvipalveluratkaisu ja havainnollinen käyttöliittymä sovelluskohtaisilla lisäominaisuuksilla. Palvelu on käytössä muun muassa maataloudessa, elintarvikeketjussa sekä rakennustyömailla. ioLiving IoT -ratkaisu on apuna, kun halutaan johtaa tiedolla.

ioLivingilla on asiakkaina toimialojensa markkinajohtajia ja edelläkävijöitä Euroopassa ja Aasiassa. Yrityksen mittauslaitteita on asennettu yli 30 000 kappaletta ja niillä on tehty yli 2 miljardia mittausta. ioLiving on perustettu vuonna 2013. Päätoimipiste sijaitsee Oulussa Haukiputaalla, Ukonkaivoksen teollisuusalueella.

Yrityksellä on käytössään toimisto- ja tuotantotiloja: toimitiloissa tehdään esimerkiksi suunnittelua, valmistusta, kokoonpanoa, laadun varmistusta ja materiaalien varastointia. Tiloihin saadaan tarvittaessa tehtyä joustavasti myös muutoksia. ioLivingin ammattilaiset arvostavat myös samassa kiinteistössä olevaa ravintolapalvelua.

”Elektroniikka-alan yritykset voivat hyvin Haukiputaalla”, lue artikkeli

Yrityksen sivut
Sivuston toteutus: