Joustavat varastotilat

Vuokraamme varastotilat Oulun lähialueella kaikenlaisiin tarpeisiin. Laadukkaita varastotiloja löytyy eri kokoisia ja myös yhdistettynä muihin tiloihin. Meille tyytyväiset asiakkaat ovat luonnollisesti ensiarvoisen tärkeitä, siksi kaikki tilamme voidaan muokata juuri vuokralaisen tarpeiden mukaisiksi. Kauttamme saatavat tilat (varastotilat Oulu) sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kysy meiltä lisätietoja!

Lue lisää Katso video
kohdetta

Idea oli aluksi vuokrata tämä paikka nettikaupan varastoksi, mutta tästä sitten muotoutuikin myymälä.

Osmo Pakanen, toimitusjohtaja, Eräkontio Oy

Varastotilat Oulu, hyvä huomioida

Sopivien varastotilojen, kuten muidenkin toimitilojen, valinnassa on hyvä pohtia ja huomioida muutamia asioita:

• Varastotilat Oulu: missä varastotila sijaitsee ja millaisia palveluja tilojen läheisyydessä on?
• Mihin käyttötarkoitukseen varastotilaa tarvitset? Vastaavatko tilat juuri näitä tarpeitasi?
• Mille aikavälille tarvitset tiloja?
• Kuinka kauan varastotilat vastaavat tarpeitasi? Onko järkevää ottaa esimerkiksi alkuun pienemmät tilat ja vuokrata sitten suuremmat?
• Tarvitsetko kylmää tai lämmintä varastotilaa vai sekä että?
• Onko varastotiloihin tai niiden lähialueille odotettavissa remontteja?
• Missä sidosryhmäsi sijaitsevat (esimerkiksi tavarantoimittajat ja asiakkaat)?
• Onko tiloihin hyvät julkiset yhteydet? Tarvitseeko olla?
• Varastotilat Oulu: tarvitsetko varastotilojen yhteyteen muita tiloja (toimisto-, tuotanto-, liike- ja aputilat)?

Potential auttaa sinua löytämään sopivan varastotilan itsellesi. Tutustu varastotiloihimme sekä muihin toimitiloihimme kätevästi verkkosivuillamme ja kysy tarvittaessa meiltä lisää. Autamme sinua aina yrityksellesi soveltuvan tilaratkaisun valinnassa.

Kylmä vai lämmin tila? Varastotilat Oulu

Kylmissä varastoissa säilytetään tyypillisesti sellaisia tavaroita ja tuotteita, jotka menisivät pilalle lämpimissä olosuhteissa tai tuotteita joiden säilyvyys edellyttää viileitä olosuhteita, mutta jotka eivät kestä jäätymistä. Kylmässä säilytettäviä tuotteita ovat vaikkapa vihannekset, juurekset ja meijerituotteet. Lämmittämättömissä varastotiloissa säilytetään myös tuotteita, jotka kestävät lämpötilan vaihteluita. Lämmittämättömän varastotilan etu on se, että sen ylläpitokustannukset ovat lämpimään varastoon huomattavasti edullisemmat.

Lämpimät varastotilat soveltuvat luonnollisesti kaikille tuotteille ja tavaroille, jotka vaativat lämpimiä säilytysolosuhteita – toisin sanoen tuotteille, jotka eivät kestä alhaisia lämpötiloja ja lämpötilan vaihteluita.

Moderni ja tyylikkäästi sisustettu monitilatoimisto, jossa on useita työpisteitä sekä tiimeille sopivia yhteisiä työpisteitä.
Varastotilojen yhteydessä voi olla myös yrityksen toimisto. Havainnekuva on digitaalisesti stailattu.

Varastotilat Oulu, toivomustesi mukaisia tiloja

Vuokraamme tilat asiakkaan toivomusten mukaisina kokonaisuuksina (varastotilat Oulu). Pienimmillään kauttamme vuokrattava tila voi olla yksi varastohuone tai tarvittaessa voimme tarjota tuhansien neliömetrien suuruisen modernin varastokokonaisuuden. Muokattaviin varastotiloihimme on myös helposti yhdistettävissä muita tarvittavia tiloja, kuten esimerkiksi sosiaali- ja toimistotiloja. Pääasia on, että tuemme yrityksesi tilatarpeita ja tarjoamme mahdollisuuden liiketoimintasi kehittämiseen.

Muista myös monipuoliset lähipalvelut, käytettävissä ovat tilan sijainnista riippuen muun muassa lounasravintola, kokouspalvelut, auditorio, saunalliset edustustilat ja jopa työterveyspalvelut.

Muistathan, että pääset aina halutessasi kätevästi tutustumaan sinua kiinnostaviin varastotiloihimme tarkemmin. Esittelemme sinulle mielellämme tilojamme parhaiten sinulle sopivana ajankohtana. Tutustumiskäynnillä itse tila ja sitä lähellä sijaitsevat palvelut hahmottuvat helpommin. Vastaamme tutustumiskäynnillä myös mahdollisesti herääviin kysymyksiisi.

Tutustu varastotiloihimme näillä sivuilla ja kysy tarvittaessa lisätietoja. Valitaan hyvässä yhteistyössä sinua ja tarpeitasi parhaiten palveleva ratkaisu, varastotilat Oulu.

Pyydä lisätietoja 

Sivuston toteutus: