Sopivat liiketilat mahdollistavat menestyksen

Meidän kauttamme vuokraat niin liiketilat Oulusta ja lähialueilta kuin muutkin toimitilat monipuoliseen yritystoimintaan. Vuokrattavat tilamme ovat tarpeisiisi muokattavissa ja ne sijaitsevat Oulun alueella hyvien kulkuyhteyksien sekä palvelujen lähellä. Tutustu liiketiloihin sivuillamme ja ota yhteyttä. Löydämme yhdessä toimivan ratkaisun.

Lue lisää Katso video
kohdetta

”Erittäin hyvin on viihdytty, erittäin toimivat tilat.”

Mikko Aaltonen, yrittäjä, Active Dog

Monipuoliset ja muokattavat – liiketilat Oulu

Meidän kauttamme järjestyvät tämän päivän vuokrattavat ja muokattavat tilaratkaisut aina pienistä liiketiloista suurempiin kokonaisuuksiin. Pienimmillään kauttamme saatava tila voi olla yksi liikehuone tai tarvittaessa voimme tarjota useiden satojen neliömetrien suuruisen modernin liiketilakokonaisuuden. Liiketilat Oulu, kysy meiltä lisätietoja vaihtoehdoista.

Liiketilamme ovat helposti muokattavissa parhaiten tarpeitasi vastaaviksi. Saattaa olla esimerkiksi näin: tila oli alun perin tarkoitus vuokrata nettikaupan varastoksi, mutta siitä muotoutuikin lopulta viihtyisä myymälä. Joustavista tilaratkaisuistamme kertoo jotakin myös se, että meillä on vuokralla toimija, jonka liiketilassa toimii kaksi eri toimialoille keskittynyttä erikoismyymälää. Sinun tilanteesi voi olla sekin, että tarvitset (liiketilat Oulu) lisäksi varasto- tai tuotantotilaa, meidän kauttamme järjestyvät myös erilaiset monitilaratkaisut.

Kaikki kohteemme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Oulun alueella. Älä unohda monipuolisia lähipalveluita, käytettävissä ovat liiketilan sijainnista riippuen muun muassa lounasravintola, kokouspalvelut, auditorio, saunalliset edustustilat ja jopa työterveyspalvelut.

Me autamme valinnassa. Liiketilat Oulu

Ei ole suinkaan yhdentekevä asia, millaiset liiketilat itselleen, työntekijöilleen ja toiminnalleen valitsee. Huonosti valitut tilat saattavat laskea merkittävästi työtehokkuutta ja vaikuttaa jopa työntekijöiden motivaatioon. Niin ikään sitoutuminen työnantajaa kohtaan voi kärsiä. Oikein valitut liiketilat tukevat liiketoimintasi kasvua ja mahdollistavat osaltaan onnistumisen (liiketilat Oulu).

Meistä saat luotettavan kumppanin sopivan liiketilan valinnassa. Pääset totta kai kätevästi tutustumaan sinua kiinnostaviin tiloihimme tarkemmin. Esittelemme sinulle mielellämme eri tilojamme parhaiten sinulle sopivana ajankohtana. Kun käyt paikan päällä, varsinainen tila ja sitä lähellä sijaitsevat palvelut hahmottuvat konkreettisemmin! Vastaamme myös tutustumiskäynnillä mahdollisesti herääviin kysymyksiisi.

Esimerkki liiketilasta, joka on sisustettu viihtyisäksi. Useita henkilökohtaisia työpisteitä ja tiimityöhön soveltuvia tiloja..
Liiketilat Oulu – esimerkiksi Haukiputaalta löytyy runsaasti vaihtoehtoja yrityksen liiketiloiksi. Kuva on digitaalisesti stailattu.

Tutustu monipuolisiin liiketiloihimme verkkosivuillamme ja kysy meiltä halutessasi lisätietoja. Valitaan yhdessä sinua ja tarpeitasi parhaiten palveleva tilaratkaisu. Meille on kunnia-asia, että pystymme auttamaan sinua ja löytämään sinulle räätälöidyn sopivan tilan (liiketilat Oulu).

Potential vuokraa eri toimijoille monipuolisia toimitiloja pitkällä ammattitaidolla. Meillä on pitkä kokemus erilaisten liike- kuin muidenkin toimitilojen vuokraamisesta Oulun alueella. Toimimme joustavasti ja luotettavasti asiakkaidemme tarpeita palvellen.

Pyydä lisätietoja 

Sivuston toteutus: