Laadukkaat toimistotilat

Potential tarjoaa ammattitaidolla toimistotiloja monenlaiseen yritystoimintaan Haukiputaalta ja Oulun lähialueilta. Laadukas toimistotilavalikoimamme pitää sisällään niin yksittäisiä työhuoneita kuin suurempia avokonttoriratkaisuja ja ne ovat muokattavissa eri käyttötarkoituksiin – vaikkapa monitilatoimistoksi. Toimistotilat Oulu, kaikki kohteemme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Oulun alueella.

Lue lisää Katso video
kohdetta

”Yhteistyö vuokranantajan kanssa on ollut varsin hyvää. Kaikki muutokset, mitä hallille on tehty, on saatu tehtyä oikeinkin joustavasti.”

Mikko Paso, toimitusjohtaja, Lovi Oy

Toimistotilat Oulu, tilan valinta

Usein sopivan toimistotilan valinnassa sen sijainnilla on runsaasti merkitystä. Myös se, käykö toimistotiloissa asiakkaita vaikuttaa siihen, kuinka edustavan toimistotilan täytyy olla. Toimistotila voi olla todellinen vetovoimatekijä! Ja vaikuttaapa tila myös mahdollisten työntekijöidesi viihtyvyyteen ja tuottavuuteen, toimistotilat Oulu.

Lisäksi se, millaisia palveluja lähialueelta löytyy, vaikuttaa päätökseen yrityksen sijainnista. Toimistotilat Oulu – Potential tarjoaa myös monipuoliset lähipalvelut, käytettävissä ovat toimistotilan sijainnista riippuen muun muassa lounasravintola, kokouspalvelut, auditorio, saunalliset edustustilat ja jopa työterveyspalvelut.

Korkeatasoiset toimistotilamme löydät Oulun alueelta palvelujen välittömästä läheisyydestä. Kysy lisää ottamalla yhteyttä meihin!

Löydä sopiva avullamme: toimistotilat Oulu

Vuokraamme tilat asiakkaan toivomusten mukaisina kokonaisuuksina. Pienimmillään vuokrattava kohde voi olla yksi toimistohuone tai tarvittaessa voimme tarjota useiden satojen neliömetrien suuruisia nykyaikaisia toimistokokonaisuuksia, jotka tukevat kasvavan yrityksesi liiketoimintaa.

Muistathan, että pääset aina halutessasi kätevästi tutustumaan sinua kiinnostaviin toimistotiloihimme tarkemmin. Esittelemme sinulle (toimistotilat Oulu) mielellämme tilojamme parhaiten sinulle sopivana ajankohtana. Tutustumiskäynnillä itse tila ja sitä lähellä sijaitsevat palvelut hahmottuvat konkreettisemmin! Vastaamme myös tutustumiskäynnillä mahdollisesti herääviin kysymyksiisi.

Potential auttaa sinua löytämään sopivan toimistotilan itsellesi. Tutustu toimistotiloihimme sekä muihin toimitiloihimme kätevästi sivuillamme ja kysy tarvittaessa meiltä lisää. Autamme sinua aina liiketoimintaasi soveltuvan tilaratkaisun valinnassa.

Mieti millaiseen tarpeeseen toimistotila tulee

Mikä on yrityksesi toimiala ja millaisia tiloja se tarvitsee? Oletko itsenäinen ammatinharjoittaja, onko teillä persoonallinen asiantuntijatiimi, tarvitseeko muutaman kymmenen hengen pk-yrityksenne enemmän huoneita vai vaatiiko suurempi yrityksenne enemmän toimistotilaa?

Toimistotilassa on seinän vierustalla kaksi työpistettä, joissa on nykyaikaiset työvälineet. Taukopisteessä punertava kangassohva.
Toimistotilat Oulu – voisiko sinun yrityksesi toimisto olla esimerkiksi tällainen? Kuvassa toimistotila digitaalisesti sisustettuna.

Erilaisilta toimialoilta tulevat ja eri kokoiset yritykset tarvitsevat erikokoisia tiloja. Esimerkiksi hyvinvointipalveluja tarjoava yrittäjä tai toiminimellä toimiva konsultti saattaa pärjätä mainiosti jopa yhdessä yksittäisessä työhuoneessa tai pienessä toimistokokonaisuudessa, vastaavasti voimakkaassa kasvussa oleva innovatiivinen kasvuyritys tarvitsee huomattavasti enemmän tilaa jo yrityksen tulevaisuuttakin silmällä pitäen.

Ja luonnollisesti sekin vaikuttaa asiaan, myykö yritys asiantuntijuutta, palveluita vai tuotteita tai tarvitseeko se lisäksi esimerkiksi tuotanto, valmistus- ja varastointitilaa. Pääasia on se, että tila tukee liiketoimintasi kehittymistä haluamaasi suuntaan ja tarjoaa mahdollisuuden kasvuun ja menestykseen.

Me autamme sinua aina mielellämme sinulle ja yritystoimintaasi sopivan toimitilan valinnassa. Valjasta ammattitaitomme käyttöösi ja kysy meiltä lisää. Modernit ja joustavat tilaratkaisumme ovat räätälöitävissä tarpeisiisi sopiviksi, toimistotilat Oulu.

Pyydä lisätietoja 

Sivuston toteutus: