Yhteystiedot

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tietoa meistä

Pitkä kokemus toimitilojen vuokraamisesta

Haukiputaan Kehitys Oy:n eli Potentialin tarina alkoi vuonna 1978, kun tekstiiliteollisuuden tarpeisiin alun perin rakennettu huomattava kiinteistö jäi tyhjilleen. Elinkeino- ja aluepoliittisena toimenpiteenä silloinen kehitysaluerahasto, Haukiputaan kunta ja yksi nimellinen osakas päättivät perustaa Haukiputaan Teollisuuskiinteistö Oy:n, joka alkoi markkinoida tilaa yritystoimintaa varten.

Kehitysaluerahasto oli pitkään yhtiön pääomistajana, kunnes 1990-luvulla se ja pienosakas jäivät pois yhtiön toiminnasta ja Haukiputaan kunta kasvatti omistustaan yhtiössä. Näin siitä tuli Haukiputaan kunnan elinkeinoyhtiö ja yhtiön nimi muuttui tässä vaiheessa monikkomuotoon: Haukiputaan Teollisuuskiinteistöt Oy:ksi.

2000-luvulla yhtiön rooli vahvistui muussakin elinkeinojen kehittämisessä kuin toimitilojen vuokraamisessa, joten nimi vaihdettiin Haukiputaan Kehitys Oy:ksi. Vuonna 2013 Haukipudas liittyi Ouluun kuntaliitoksen myötä ja samalla yhtiöstä tuli osa Oulun kaupunkikonsernia. Yhtiö päätti keskittyä kiinteistöliiketoimintaan. Potential on yhtiön markkinointinimi.

Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen tarjoilemiseen, kävijäliikenteen analysoimiseen, sisällön persoinointiin ja mainosten kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.