Yhteystiedot

Sami Helander

toimitusjohtaja

p. +358 40 842 5661

sami.helander@potential.fi

Ira Jäppinen

kiinteistöpäällikkö

p. +358 50 345 2273

ira.jappinen@potential.fi

 

Katri Kakko

toimistosihteeri

p. +358 44 901 5366

katri.palosaari@potential.fi

Osoite

Teollisuustie 1, 90830 Haukipudas

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tietoa meistä

Pitkä kokemus toimitilojen vuokraamisesta

Potential Toimitilat Oy:n (entinen Haukiputaan Kehitys Oy) tarina alkoi vuonna 1978, kun tekstiiliteollisuuden tarpeisiin alun perin rakennettu huomattava kiinteistö jäi tyhjilleen. Elinkeino- ja aluepoliittisena toimenpiteenä silloinen kehitysaluerahasto, Haukiputaan kunta ja yksi nimellinen osakas päättivät perustaa Haukiputaan Teollisuuskiinteistö Oy:n, joka alkoi markkinoida tilaa yritystoimintaa varten.

Yhtiön toiminta kehittyy, vapaat toimitilat Oulu

Kehitysaluerahasto oli pitkään yhtiön pääomistajana, kunnes 1990-luvulla se ja pienosakas jäivät pois yhtiön toiminnasta ja Haukiputaan kunta kasvatti omistustaan yhtiössä. Näin siitä tuli Haukiputaan kunnan elinkeinoyhtiö ja yhtiön nimi muuttui tässä vaiheessa monikkomuotoon: Haukiputaan Teollisuuskiinteistöt Oy:ksi.

2000-luvulla yhtiön rooli vahvistui muussakin elinkeinojen kehittämisessä kuin toimitilojen vuokraamisessa, joten nimi vaihdettiin Haukiputaan Kehitys Oy:ksi. Vuonna 2013 toteutuneen monikuntaliitoksen myötä yhtiöstä tuli osa Oulun kaupunkikonsernia. Yhtiö päätti keskittyä kiinteistöliiketoimintaan (vapaat toimitilat Oulu). Yhtiön virallinen nimi on tätä nykyä Potential Toimitilat Oy – markkinointinimeltään Potential.

Vakaa toimija

Potential Toimitilat Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella analysoitu menestyjäyritykseksi. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.

Tunnuslukuvertailujen perusteella Potential Toimitilat Oy on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon viitenä peräkkäisenä vuonna. Kestomenestyjä 2016–2020 -luokitukset perustuvat tilikausiin aikavälillä 2015/06–2020/05.

Sivuston toteutus: