Yhteystiedot

Matkapuhelin
+358 40 024 0659

Sähköpostiosoite
aarno.rantapelkonen@haukiputaankehitys.fi

Osoite
Teollisuustie 1 90830 Haukipudas

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tietoa meistä

Pitkä kokemus toimitilojen vuokraamisesta

Haukiputaan Kehitys Oy:n eli Potentialin tarina alkoi vuonna 1978, kun tekstiiliteollisuuden tarpeisiin alun perin rakennettu huomattava kiinteistö jäi tyhjilleen. Elinkeino- ja aluepoliittisena toimenpiteenä silloinen kehitysaluerahasto, Haukiputaan kunta ja yksi nimellinen osakas päättivät perustaa Haukiputaan Teollisuuskiinteistö Oy:n, joka alkoi markkinoida tilaa yritystoimintaa varten.

Kehitysaluerahasto oli pitkään yhtiön pääomistajana, kunnes 1990-luvulla se ja pienosakas jäivät pois yhtiön toiminnasta ja Haukiputaan kunta kasvatti omistustaan yhtiössä. Näin siitä tuli Haukiputaan kunnan elinkeinoyhtiö ja yhtiön nimi muuttui tässä vaiheessa monikkomuotoon: Haukiputaan Teollisuuskiinteistöt Oy:ksi.

2000-luvulla yhtiön rooli vahvistui muussakin elinkeinojen kehittämisessä kuin toimitilojen vuokraamisessa, joten nimi vaihdettiin Haukiputaan Kehitys Oy:ksi. Vuonna 2013 Haukipudas liittyi Ouluun kuntaliitoksen myötä ja samalla yhtiöstä tuli osa Oulun kaupunkikonsernia. Yhtiö päätti keskittyä kiinteistöliiketoimintaan. Potential on yhtiön markkinointinimi.