Sinulle sopiva toimitila

Tarvitsitpa sitten toimisto-, liike-, tuotanto- tai varastotilaa tai niiden yhdistelmiä, meidän kauttamme järjestyy sinulle soveltuva toimitilaratkaisu. Vuokrattavat toimitilamme Oulun alueella ovat monipuolisia ja tarpeisiisi joustavasti muokattavia.

Kaikki toimitilat Oulussa ja lähialueilla ovat helposti saavutettavissa hyvien kulkuyhteyksien varrella ja monipuolisten palvelujen äärellä. Tutustu toimitilavalikoimaamme ja kysy tarvittaessa lisätietoja. Katso toimitilat Oulu – vuokrattavia ja myytäviä kohteita.

Pyydä lisätietoja  Lataa opas

kohdetta

Monipuolisia toimitilaratkaisuja: toimitilat Oulu

Verkkosivuillamme voit kätevästi tutustua monipuolisiin ja joustaviin toimitilavaihtoehtoihimme. Valikoimissamme on erilaisia toimisto-, liike-, tuotanto- ja varastotiloja – unohtamatta yhdistelmä- ja monitiloja. Autamme sinua mielellämme yrityksellesi soveltuvan tilaratkaisun etsinnässä ja valinnassa. Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää – toimitilat Oulu, Jääli, Haukipudas, Kiiminki ja Oulunsalo. Katso toimitilat Oulu – vuokrattavia ja myytäviä kohteita.

Organisaatiomme on pieni, joten meiltä saat henkilökohtaista palvelua. Ammattilaisemme ovat helposti lähestyttäviä ihmisiä, jotka välittävät vuokralaisistaan. Käymme aktiivista vuoropuhelua vuokralaistemme kanssa ja olemme kiinnostuneita heidän kuulumisistaan, toiveistaan ja tarpeistaan. Olitpa vasta toimitilan vuokraamista miettivä uusi yrittäjä, toimitilan vaihtamista harkitseva, pk-sektorin yritys tai kansainvälinen suuryritys, autamme mielellämme kaikissa toimitila-asioissa – olet tervetullut vuokralaiseksemme!

Mikä on yrityksesi toimiala ja millaisia toimitiloja se tarvitsee? Oletko itsenäinen ammatinharjoittaja, onko teillä persoonallinen asiantuntijatiimi vai tarvitseeko muutaman kymmenen hengen pk-yrityksenne suuren monitilakokonaisuuden? Pitääkö viihtyisää myymälää varten olla asiakkaita houkutteleva liiketila hyvien kulkuyhteyksien varrelta vai vaatiiko suurempi kasvuyrityksenne rutkasti enemmän toimistotilaa? Sinun tilanteesi voi olla jokin edellä mainituista, katso toimitilat Oulu.

Digitaalisesti stailattu esimerkki modernista monitilatoimistosta (Toimitilat Oulu). Suuri sisätila, jossa on erilaisia tiloja ja työpisteitä työn tekemiselle ja tauoille. Oikeassa reunassa kaksi tiimityöpistettä. Vasemmassa reunassa väliseinällä erotettu taukopiste, jossa sohvia ja älytelevisio. Taustalla työpisteitä.

Toimitiloja valitessa kannattaa pohtia myös, myykö yrityksesi asiantuntijuutta, palveluita, tuotteita vai kokonaisuutta sekä tarvitaanko lisäksi esimerkiksi tuotanto, valmistus- ja varastointitilaa. Erilaisilta toimialoilta tulevat ja eri kokoiset yritykset tarvitsevat erilaisia tiloja, Potentialin vaihtoehdoista löydät itsellesi sopivan ja monipuolisen ratkaisun. Modernille organisaatiolle soveltuva toimitila saattaa olla myös yhdistelmä- ja monitila, jotka kuuluvat totta kai valikoimaamme.

Joustavasti muokattavia, tilavalikoimaa 15–4000 m²:n välillä

On tärkeä seikka, että toimitila muokkautuu tarpeisiisi. Siksi oikeastaan melkeinpä kaikkia toimitilojamme on mahdollista räätälöidä joustavasti erilaiseen liiketoimintaan sopivaksi. Tiloja voidaan muun muassa kätevästi suurentaa tai pienentää. Lisäksi toimitilaratkaisua miettivän yrittäjän, yrityksen tai organisaation on hyvä ottaa huomioon, että tiloissa on tarvittaessa laajentumisen varaa. On helpompi visioida yrityksen tulevaisuutta, kun toimitilat tukevat yrityksen kasvua ja kehittymistä tai muita muutoksia.

Toimitilatarjontamme kattaa niin yksittäiset työhuoneet kuin laajatkin tilaratkaisut. Pienimmillään vuokrattava kohde voi siten olla vaikka yksi toimistohuone, suurimmillaan useiden satojen neliömetrien suuruinen tilakokonaisuus tai jopa vieläkin suurempi. Tiloihin on helposti yhdistettävissä myös tuotanto-, halli- tai varastotilaa.

Olipa kyse sitten toimisto-, liike-, tuotanto- tai varastotilasta, toimitila mukautuu suhteellisen vaivattomasti juuri sinun käyttöösi sopivaksi. Toimitilat Oulu, lue lisää alempaa

Pyydä lisätietoja

Toimitilat Oulu, autamme valitsemaan

Toimitilojen kartoittamiseen kannattaa valita luotettava yhteistyökumppani. Meillä on takanamme pitkä kokemus ja laaja ammattitaito sekä ymmärrys eri toimialojen tarpeista – ja ne kaikki ovat valjastettavissa organisaatiosi käyttöön etsiessäsi sopivaa toimitilaa. Vapaiden ja ennen muuta toimialaasi sopivien toimitilojen kartoittaminen yksin on työlästä ja se voi viedä huomattavasti aikaa ja syödä arvokkaita resursseja.

Etsimistä ja valintaa helpottaa, kun valitsee heti toimitilan etsimisen tullessa ajankohtaiseksi sellaisen yhteistyökumppanin, joka kuuntelee tarpeitasi ja auttaa sinua soveltuvan tilan etsimisessä. Kerro meille omat kriteerisi (toimitilat Oulu), oikean tilan löytäminen on huomattavasti helpompaa, kun vaihtoehtoja kartoittaa mukanasi kokenut toimitilojen vuokraamiseen erikoistunut toimija.

Olet aina tervetullut tutustumaan toimitiloihin

Ennen uusien toimitilojen valintaa on hyvä huomioida myös työntekijöiden tarpeet, voit kysyä henkilöstöltä hyvissä ajoin, millaisia toiveita heillä on uusien toimitilojen suhteen. Osaamme ehdottaa sinulle valmiiksi hyvin sopivia vaihtoehtoja, kun olemme ensin kuunnelleet, millaisia tarpeita ja vaatimuksia yrityksellesi haussa olevan toimitilan tulee täyttää. Asiantuntijoidemme avulla organisaatiosi kannalta paras tilaratkaisu saattaa löytyä yllättävänkin helposti.

Pääset myös aina halutessasi kätevästi tutustumaan sinua kiinnostaviin toimitiloihimme tarkemmin. Esittelemme sinulle mielellämme tilojamme ja niiden mahdollisuuksia parhaiten sinulle sopivana ajankohtana. Tutustumiskäynnillä itse toimitila, lähiympäristö ja esimerkiksi tilaa lähellä sijaitsevat palvelut hahmottuvat konkreettisemmin! Vastaamme tutustumiskäynnillä myös mahdollisesti herääviin kysymyksiisi.

Toimitilat Oulu: esimerkkinä Teollisuustie Haukiputaalla

Oulun alueella suurenkin yrityksen tarpeisiin sopiva toimitila- ja yrityskeskittymä löytyy Teollisuustieltä. Se sijaitsee tarkemmin sanottuna Ukonkaivoksen teollisuusalueella Haukiputaalla. Muun muassa moottoritien läheisyys (Pohjantie) ja siihen liittyvät parannukset etenkin pohjois- ja eteläsuuntaisesti, sujuvat etäisyydet Oulun keskustan palveluihin, lentokentälle ja rautatieasemalle sekä alueen satamiin tarkoittavat yrityksille logistiikan sujuvuutta toimialasta riippumatta. Lisäksi kyseisessä toimitilakohteessa on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa, mikä helpottaa henkilöstön, asiakkaiden ja sidosryhmien kulkemista paikan päälle.

Teollisuustiellä on tarjolla myös muita yrityksille hyödyllisiä palveluita, jotka lisäävät sujuvuutta arkeen ja tukevat toimivaa kokonaisuutta. Työntekijöiden viihtyisyyttä lisää myös se, että Teollisuustien kiinteistössä toimii muun muassa henkilöstöravintola. Käytettävissä on myös auditorio ja kokoushuoneita – näiden lisäksi yritysten on mahdollista hyödyntää myös aula- ja vartiointipalveluita.

Toimitilat Oulu: Haukiputaan Teollisuustiellä on myös paljon muita yrityksiä, jotka yhteistyökumppanina saattavat mahdollistaa sinunkin organisaatiollesi synergiaetuja. Välittömässä läheisyydessä toimivan yrityksen kanssa voi löytyä luontevasti yhteistyömalli, joka itse asiassa saattaa mahdollistaa kummankin yrityksen loppuasiakkaille erinomaisen palvelukokonaisuuden.

P.S. YouTube-kanavallamme on vuokralaisesittelyjämme videomuodossa.

Alan vakaa toimija

Potentialista saat joustavan ja taloudellisesti vakaan vuokranantajan, jonka kanssa on helppo neuvotella tarpeen vaatiessa toimitilan muokkauksista juuri sinun yrityksesi liiketoiminnan tarpeisiin. Pitkän linjan toimitila-asiantuntijan tarjonta pitää sisällään muokattavia toimitiloja yrityksille ja muille organisaatioille Oulun alueella. Lisäksi Potential myös myy toimitiloja, joten omatkin toimitilat on mahdollista hankkia yritystoiminnalle ammattilaistemme kautta.

Ota yrityksesi toimitilojen sijaintipaikaksi esimerkiksi Haukipudas, Oulunsalo tai Kiiminki – ne kaikki saattavat soveltua erinomaisesti yritystoimintaasi ajatellen. Potential Toimitilat Oy:llä on vuokrattuna tällä hetkellä toimitiloja suunnilleen 35 000 neliömetrin edestä. Potential Toimitilat Oy on taloudellisesti vakaa ja tunnustettu alan toimija.

Pyydä lisätietoja
Sivuston toteutus: