Vuokralaisiamme

Toimitiloissamme on tyytyväisiä vuokralaisia

Toimitilamme soveltuvat erilaisille yrityksille ja monipuoliseen liiketoimintaan. Täällä voit tutustua tarkemmin vuokralaisiimme, heidän liiketoimintaansa ja heidän toimitiloihinsa. Toivottavasti saat inspiraatiota niistä etsiessäsi omalle yritystoiminnallesi sopivaa toimitilaa. Katso vapaana olevia toimitiloja tai ota yhteyttä ja kysy lisätietoja. Yrityksen toimitilat, tutustu esimerkkeihin.

Sanmina

Suomen suurimpiin elektroniikan sopimusvalmistajiin kuuluva Sanmina on toiminut vuodesta 2001 lähtien Potentialin kautta vuokratuissa toimitiloissa Teollisuustiellä Haukiputaalla. Sanminan tuotanto- ja hallitilat on suunniteltu erityisesti virtaavaa tuotantoa silmällä pitäen ja ne täyttävät erittäin tiukat elektroniikka-alan vaatimukset.

Yritys tarjoaa kattavia valmistus- ja suunnittelupalveluja elektroniikan kokoonpanoille ja kokonaisille järjestelmille eri toimialoille, kuten viestintään, terveydenhoitoon, instrumentointiin ja valvontaan.

Tutustu vuokralaiseemme

ioLiving

IoT-palveluiden asiantuntijan löydät myös Teollisuustieltä. ioLiving on reaaliaikaiseen olosuhdeseurantaan keskittyvien älyratkaisujen ammattilainen. Yrityksen luotettavaa ja monipuolista palvelua käytetään muun muassa ravintoloiden ja keittiöiden omavalvonnassa, rakennusten olosuhdeseurannassa sekä maanviljelyn, kuljetusten ja varastoinnin olosuhteiden seurannassa.

Tutustu vuokralaiseemme

Qprojects Oy

Suomalaisella Qprojects Oy:llä on 30 vuoden kokemus vaativien ohjelmistojen kehittämisestä teollisuudelle. Yritys on kansainvälisesti laatupalkittu prosessitehokkuudesta sekä asiakastyytyväisyydestä ja se tunnetaan kotimaassa luotettavana ja toimitusvarmana kumppanina ohjelmistohankkeissa. Qprojects on toiminut koko historiansa ajan Ukonkaivoksen teollisuusalueella.

Tutustu vuokralaiseemme

Loihe Oy

Loihe Oy auttaa asiakkaitaan erottumaan tarjoamalla upeita liikelahjoja, persoonallisia ja osuvia giweaway-tuotteita sekä laadukkaita yritystekstiileitä. Yritys syntyi, kun kaksi alan merkittävää toimijaa – Helenatuote Oy ja Team Mark Oy – päättivät yhdistää voimansa ja osaamisensa. Loihe on tunnettu kotimaisista ja ekologisista tuotteistaan.

Tutustu vuokralaiseemme

Lovi Oy

Jäälissä – Oulun keskustasta noin 20 minuutin ajomatkan päässä – toimiva Lovi Oy on erikoistunut koivuvaneristen design-tuotteiden valmistamiseen. Yrityksen tuotteet valmistetaan 100-prosenttisesti Suomessa, laadukkaasta kotimaisesta sertifioidusta koivuvanerista. Lopullisen kolmiulotteisen muotonsa Lovi-tuotteet saavat käsin kokoamalla, ilman apuvälineitä.

Tutustu vuokralaiseemme

Active Dog

Koirakoulu Active Dog on Mari Kaplaksen ja Mikko Aaltosen vetämä yritys, joka on toiminut Haukiputaalla vuodesta 2006. Yritys on tarjonnut palveluitaan viitisen vuotta nykyisissä toimitiloissaan Haukiputaan Teollisuustiellä. Toimitiloja on räätälöity koiraurheilu- ja agilitykäyttöön – yritys järjestää viikkokursseja ja yksityistunteja sekä vuokraa tiloja treenikäyttöön.

Tutustu vuokralaiseemme

Päiväkoti Taikametsäntarha

Taikametsäntarha on vuonna 2008 perustettu yksityinen päiväkoti Haukiputaan Ukonkaivoksella. Päiväkoti tarjoaa varhaiskasvatusta 1–5-vuotiaille lapsille sekä esiopetusta 6-vuotiaille lapsille. Toiminta toteutetaan ryhmissä ikätason mukaan. Hoidosta ja kasvatuksesta vastaa ammattitaitoinen ja kelpoisuusvaatimusten mukainen henkilökunta.

Pineart Production Oy

Muutama vuosi sitten perustettu kotimainen Pineart tekee ainutlaatuisia elämyshuoneita, jotka on suunniteltu arkkitehtuuriltaan ja toiminnallisuuksiltaan sellaisiksi, että ne sopivat yhtä hyvin keskelle rauhoittavaa luontoa kuin urbaaniinkin ympäristöön. Pine Sauna, Pine Chalet ja Pine Hut ovat elämyshuoneita, joissa ihmisen on helppo olla olennaisen äärellä.

Puusepänliike Mattila Ky

Puusepänliike Mattila Ky tekee asiakkailleen puusepäntöitä, kalusteita, remontteja sekä saneeraustöitä valtaosin Oulun talousalueella. Vuonna 1978 perustetulla yrityksellä on 300 neliön monipuoliset toimitilat Ukonkaivoksella. Perinteikkään paikallisen yrityksen asiakkaina ovat niin yritykset, yksityishenkilöt kuin kunnat ja seurakunnatkin.

Sivuston toteutus: