Koiraurheilua ja agilitya tekonurmella

OneMind Dogs Arena on koiraurheilu- ja agilitykäyttöön suunniteltu halli, jossa koirat omistajineen pääsevät harjoittelemaan kumirouhetäytteisellä tekonurmella – alusta tarjoaa pitävän tuntuman tiukkoihinkin käännöksiin. Active Dogin tarjontaa hyödyntävät erityisesti viikkokurssiasiakkaat, joita saapuu harrastuksen pariin eri puolilta Oulun seutua. Löytyypä suosituille kursseille ja erinomaisiin harjoittelutiloihin asiakkaita myös esimerkiksi Ylivieskasta ja Torniosta.

Agilityharrastus aloitetaan agilityyn valmistavista kursseista, joiden jälkeen harrastajat voivat jatkaa alkeis- ja jatkokurssien kautta varsinaisiin valmennusryhmiin. Aika usein harrastajat innostuvat myös kilpailemisesta. Kursseille voi silti tulla, vaikka suunnitelmiin ei kuuluisikaan kilpailu-ura. Active Dogin kursseille osallistuminen ei edellytä myöskään koiraharrastusseuran jäsenyyttä.

Areena sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Haukiputaalla osoitteessa Teollisuustie 1 (G-rakennus). Areenalle on helppo kulkea moottoritien kautta. Toimitilaa muokattiin Active Dogin toiminnalle sopivaksi niin, että tilasta poistettiin muutamia pienempiä väliseiniä. Hyvin valaistut, laadukkaat ja tarkoitukseensa soveltuvat toimitilat ovat olleet niin asiakkaiden kuin yrittäjienkin mieleen. Lämmin (+15 astetta) tekonurmipohjainen halli tarjoaa turvallisen ja monipuolisen harjoittelukokonaisuuden koirille.

 

Yrityksen verkkosivuille
Sivuston toteutus: