Modernit tuotantotilat

Vuokraa tuotantotilat yrityksellesi joustavasti Oulusta ja sen lähialueilta. Potentialin tuotantotilat soveltuvat monipuoliseen tuotanto- ja valmistustoimintaan eri kokoisille yrityksille. Kattavien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevat kohteemme ovat räätälöitävissä käyttöösi sopiviksi. Tuotantotilat Oulu: tutustu vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä, niin pistetään tuotantosi pyörimään!

Lue lisää Katso video
kohdetta

”Kun on tarvittu lisää tiloja, niitä on helposti sitten pystytty saamaan.”

Eeva-Liisa Kylmänen, tehtaanjohtaja, Sanmina-SCI EMS Haukipudas Oy

Tuotantotilat Oulusta ja sen lähialueilta

Etsitkö vapaata tuotantotilaa Oulun alueelta tai sen lähialueilta? Potential vuokraa halli- ja tehdastiloja erilaisiksi tuotantotiloiksi. Moderneihin tuotantotiloihin halutaan yhdistää usein myös muita tiloja: niinpä palveluumme kuuluu, että tilamme ovat kätevästi muokattavissa tilojen käyttäjien tarpeiden mukaisiksi. Olemmekin saaneet kiitosta asiakkailtamme joustavasta toimintatavastamme. Tuotantotilamme sopivat erinomaisesti muun muassa vaativan elektroniikkateollisuuden tarpeisiin. Tiloja voidaan sekä suurennella että pienennellä.

Voit vuokrata esimerkiksi alkuun vaikkapa vain osan tuotantohallista ja toimintasi kasvaessa vuokrata loputkin. Yritystoiminnan kannalta on usein eduksi, että tiloissa on laajentumisen varaa. Niin tuotantotilamme, kuten muutkin toimitilamme, muokkautuvat tarpeen vaatiessa näppärästi erilaisiksi monitoimitiloiksi. Meille on pääasia se, että pystymme olemaan sinulle luottamuksesi arvoinen yhteistyökumppani sekä olemaan mukana yrityksesi kasvussa ja kehityksessä – tarjoamaan puitteet menestykseen.

Tyhjä tuotantotila, sininen muovipintainen lattia, katossa putkistoja ja teräsrakenteita. Paljon ikkunapinta-alaa.
Esimerkiksi tällainen tila soveltuu tuotantotilaksi. Kuva on Haukiputaan Teollisuustieltä.

Tuotantotilamme sopivat hyvin esimerkiksi virtaavaan tuotantoon ja kokonaisvaltaiseen palveluun. Tiloissamme toimiikin suuri toimija, joka hankkii tuotteidensa valmistuksessa tarvittavat materiaalit, valmistaa tuotteet ja huolehtii omien asiakkaidensa puolesta valmiiden tuotteiden toimituksen heidän loppuasiakkaille.

Palveluiden ääreltä, tuotantotilat Oulu

Läheltä löytyvillä palveluilla on monesti huomattavakin rooli siinä, kuinka hyvin valituissa tiloissa viihtyy. Kattavien palveluiden (tuotantotilat Oulu) äärellä toimiminen on monesti vetovoimatekijä, niin yrityksen omasta kuin sen asiakkaiden ja sidosryhmien näkökulmasta katsottuna.

Kannattaakin muistaa, että tuotantotilojemme vierestä löytyy usein myös monipuolisia ja yrityksen arkea helpottavia palveluita, käytettävissä ovat tilan sijainnista riippuen muun muassa lounasravintola, kokouspalvelut, auditorio, saunalliset edustustilat ja jopa työterveyspalvelut. Ja jos tilat sattuvat sijaitsemaan suuremman palvelukeskittymän lähellä, toiminnalle on varmasti mahdollisimman saumattomat puitteet.

Odotusaula asiakkaille tai taukotila henkilökunnalle. Kangassohvia ja kahvipiste. Lattialla pehmeä matto.
Tuotantotila voi olla osa monitilatoimistoa, sillä yrityksen liiketoiminta saattaa edellyttää monipuolisia tiloja. Tuotantotilat Oulu, kuvassa digitaalisesti stailattu yrityksen taukotila tai odotusaula asiakkaille.

Tuotantotilat Oulu, eri kokoisille yrityksille

Omalle yritykselle juuri parhaiten soveltuvan tuotantotilan valinta on avain tehokkaaseen toimintaan. Kauttamme saaduissa tuotantotiloissa toimiikin mitä erilaisempia yrityksiä. Modernit tilamme sopivat sekä pienelle että suurelle yritykselle, niin startup-yritykselle kuin isolle kansainväliselle toimijalle. Tuotantotilat Oulu!

Ukonkaivoksen teollisuusalueella Haukiputaalla (Teollisuustie) on runsaasti tuotantotilaa eri toimialojen yrityksille.

Valitse sivuillamme sinua kiinnostava tuotantotila ja tule tutustumaan haluttuun kohteeseen. Kun käyt katsomassa sitä paikan päällä, varsinainen tuotantotila ja sen lähellä sijaitsevat palvelut hahmottuvat konkreettisemmin! Käymme käynnilläsi kanssasi läpi myös sinua mahdollisesti askarruttavia kysymyksiä.

Pyydä lisätietoja 

Sivuston toteutus: