Maailmanluokan elektroniikan sopimusvalmistaja

Haukiputaalla toimiva Sanmina-SCI EMS Haukipudas Oy on yhdysvaltalaisen elektroniikan sopimusvalmistajan Sanminan yksi tytäryhtiöistä. Yritys on alan merkittävä maailmanlaajuinen toimija. Sanminalla on Euroopassa toimintaa Suomen lisäksi Tšekissä, Saksassa, Unkarissa, Irlannissa, Ruotsissa ja Iso-Britanniassa.

Sanmina ei ole pelkästään sopimusvalmistaja, vaan yritys tarjoaa asiakkaille kokonaisvaltaista palvelua, tähän kuuluu: materiaalien hankinta, tuotteiden valmistus ja toimitus asiakkaan puolesta loppuasiakkaille.

Virtaavaan tuotantoon suunnitellut tilat

Sanmina on vuokrannut Haukiputaan Teollisuustieltä yhteensä toimitiloja noin 12 000 m²:n edestä. Tiloihin on oltu tyytyväisiä, sillä jo Nokia-aikoina ne peruskorjattiin vastaamaan erityisesti elektroniikka-alan tuotantoa ja tuotannon tarpeita (virtaavaa tuotantoa varten). Toimitilat on valittu joustavuus huomioiden, sillä niissä on vielä laajentumisen varaa.

Oulun Haukipudas profiloitui jo kauan ennen vuoden 2013 monikuntaliitosta elektroniikka-alan tehokkaaksi teollisuuskeskittymäksi. Monet muistavat alueen juuri Nokia-historiasta, yrityksellä oli tilat Ukonkaivoksella 2000-luvun alkuun asti. Verkkotuotteiden valmistajan jälkeen Teollisuustien tiloihin tuli Sanmina.

”Elektroniikka-alan yritykset voivat hyvin Haukiputaalla”, lue artikkeli

Yrityksen verkkosivuille
Sivuston toteutus: