Toritalo ja sen monet mahdollisuudet yritystoiminnalle

Valitse omalle yritystoiminnallesi toimitilat keskeiseltä paikalta Haukiputaan keskustasta. Tutustu havainnollisten kuvien avulla, mihin kaikkeen nämä toimitilat taipuvat.

Haukiputaan ydinkeskustassa on vapaana 316 m²:n kokoinen toimistokokonaisuus, jossa on tarjolla useita erikokoisia huoneita (alkaen noin 10 m²:stä), neuvotteluhuone, keittiötilat, aulatila ja varastotiloja. Toritalon toimitilat sijaitsevat kiinteistön toisessa kerroksessa osoitteessa: Keskuskuja 3, 90830 Haukipudas.

 

Tässä hieman alempana esillä olevissa Toritalon toimitilojen esittelykuvissa on mukana digitaalisesti sisustettuja kuvia: niiden avulla tilojen käyttömahdollisuudet hahmottuvat huomattavasti paremmin. Saat kenties hyviä ideoita niiden ansiosta tilojen suhteen.

Kenties sinäkin, arvoisa blogikirjoituksemme lukija, saat näistä havainnollisista kuvista vähintäänkin inspiraatiota toimitilavalintaasi. Tutustu kuviin ja pohdi, voisivatko Haukiputaan Toritalon tilat soveltua yrityksesi toimitiloiksi.

 

Toimitilaesittely: esimerkkejä Toritalon toimitilakokonaisuudesta

Toimitilat löytyvät kiinteistön toisesta kerroksesta. Tulijat vastaanottaa aulatila, jonka jälkeen toimitila jakautuu kahteen käytävään – niiden varrella on muun muassa erikokoisia työhuoneita. Käytävien päässä on keittiö sekä neuvottelutila.
Digitaalisesti sisustettuna aula on saanut viihtyisän ilmeen. Palvelu- ja vastaanottopistettä siirtämällä asiakkaille on luotu mukava odottelutila sohvineen.
Kuvassa näkyy Toritalon toimistotilojen yksi suuremmista työhuoneista. Toimistohuoneessa on tilaa vaikka kolmihenkisenkin tiimin työskentelyyn.
Inspiroidu kuvasta. Digitaalisesti stailattuna sama työhuone näyttää aivan erilaiselta. Tällainen voisi olla esimerkiksi arkkitehdin, suunnittelijan tai asiantuntijan työhuone. Vai voisiko se olla sinun? 
Toimistotilakokonaisuus pitää sisällään näppärän keittiön perusmukavuuksilla: huomaa kahden keittolevyn liesi ja kompakti astianpesukone (kuvan oikea alakulma). Keittiön yhteydessä on sosiaalitila.
Digitaalisesti sisustettuna tila saa modernimman ilmeen. Keittiön jälkeen löytyvästä huoneesta on tässä vaihtoehdossa tehty viihtyisä ja rento ruokailu- ja taukohuone. Neliöitä riittää suuremmankin pk-yrityksen henkilöstön tarpeisiin.
Tämä Toritalon tilakokonaisuuden valoisa ja tilava huone soveltuu esimerkiksi neuvotteluhuoneeksi tai suuremmaksi työskentelytilaksi.
Tehdäänkö tällaisessa tilassa sinun yrityksesi tärkeitä päätöksiä? Kuvaan on tehty digitaalinen sisustus huoneen käyttömahdollisuuksien havainnollistamiseksi. Luonnollisesti voit sisustaa ja tehdä tilasta juuri yrityksesi tyylin näköisen.

Helposti tutustumaan, varaa tutustumisaika

Tilakokonaisuus on tällä hetkellä tyhjillään, joten Toritalon toimitiloihin on mahdollista päästä tutustumaan helposti ja joustavalla aikataululla. Mikäli kiinnostuit tiloista ja haluat nähdä ne paikan päällä, varaa esittelykäynti ottamalla yhteyttä Potentialin Päiviin tai Aarnoon.

Ensisijaisesti tämä toimitila vuokrataan kokonaisuutena tai pienempinä osina. Tilassa on aulatila, jonka jälkeen se jakautuu kahteen käytävään: näiden varrella on erikokoisia huoneita.

Toisessa kerroksessa sijaitseva tilakokonaisuus on erinomainen valinta esimerkiksi monipuolista tilaratkaisua etsivälle yritykselle. Toimitilaa on kohteessa yhteensä 316 m².

Toritalon toimitilakokonaisuus

• Useita erikokoisia huoneita: 10–15-neliöisiä
• Erillinen keittiö
• Neuvotteluhuone
• Aula/vastaanottotila
• Varastotiloja

Näiden toimitilojen osoite: Keskuskuja 3 (2. krs), 90830 Haukipudas.

Sijainti on kohdallaan

Kulkuyhteydet ovat monipuoliset, linja-autopysäkki sijaitsee reilun 200 metrin päässä. Unohtamatta Oulun kattavaa pyöräilyverkostoa, joka näkyy myös Haukiputaalla. Lisäksi moottoritielle pääsee helposti ja sen kautta ajaa Oulun keskustaan noin 20 minuutissa. 

Samassa kiinteistössä on muun muassa kuntosali ja ruokaravintola – lähellä on myös muita ruokaravintoloita. Haukiputaan muut palvelut ja esimerkiksi ruokakaupat ovat kävelymatkan päässä toimitiloista. Haukiputaan uimahalli Vesi-Jatuli sijaitsee noin kilometrin etäisyydellä. Työpäivän päätteeksi voi poiketa esimerkiksi noin seitsemän kilometrin päässä sijaitsevaan Virpiniemeen, jossa on monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Siellä voi pelata muun muassa golfia.

Kesäkaudella Toritalon kiinteistön lähiympäristö tarjoaa myös erinomaiset mahdollisuudet taukoliikuntaan tai miksei vaikka kävelykokouksiin tiimin ja/tai asiakkaiden kanssa. Kiiminkijoki virtaa kohteen vieressä ja upean jokimaiseman äärellä kelpaa rentoutua tai etäkokoustaa. Lähellä on myös kaunis Kirkkorannan alue.

Toritalona tunnettu kiinteistö kuuluu Haukiputaan ydinkeskustan tunnetuimpiin rakennuksiin. Samassa kiinteistössä on myös esimerkiksi kuntosali ja ruokaravintola. Naapuritontilla sijainnut Haukiputaan kunnantalo on purettu.

Käy katsomassa, millaisia yrityksiä toimitiloissamme on

Potentialin toimitilavalikoimaa on tarjolla 15–4000 neliömetrin välillä, joten toimitilaa tarvitseville vuokralaisille on tarjolla monipuolisia vaihtoehtoja tilojen puolesta: pienimmillään yksittäisiä työhuoneita, suurimmillaan jopa tuhansien neliöiden suuruisia kokonaisuuksia, jotka pitävät sisällään erilaisia tiloja. Lisäksi Potential myös myy toimitiloja, joten omatkin joustavat toimitilat on mahdollista hankkia yritystoiminnalle Potentialin kautta. Ota yhteyttä toimitilojen ammattilaisiin Aarnoon ja Päiviin.

Millaista sitten on olla vuokralla hallinnoimissamme toimitiloissamme? Siitä parhaiten osaavat kertoa tietenkin vuokralaisemme, jotka edustavat eri toimialojen yrityksiä. Toivomme, että saat ideoita niistä harkitessasi omalle yrityksellesi, organisaatiollesi tai yhdistyksellesi sopivaa toimitilaa. Piipahda myös YouTube-kanavallamme, sieltä löydät vuokralaisistamme videoesittelyjämme.

Tutustu joihinkin vuokralaisistamme täällä

Tästä pääset YouTube-kanavallemme

Lisää asiaa toimitiloista

Toimitilan vuokraaminen ja ostaminen saattaa olla yrityksellesi ajankohtaista, joten halutessasi voit tutustua aiempiin blogikirjoituksiin. Niistä löydät toimitiloihin liittyviä muita hyödyllisiä näkökulmia.

Oma vai vuokrattu toimitila?

Toimitilan vuokraamisen vaiheet – kuinka edetä asiassa

Vinkit toimistotilan vuokraajalle

Tuotantotilojen valinnan ABC

Muistilista halli- ja varastotilan vuokraamiseen

Asiaa toimitilojen joustavuudesta

Yrityksen osoitteenmuutos 

Lataa ilmainen toimitilan vuokraajan opas

Potential – näistä meidät tunnetaan

Monipuolinen valikoima
Toimitilavaihtoehtoja niin yksittäiselle asiantuntijalle kuin suuryritykselle. Valitse 15–4000 m²:n väliltä. Tiloja löytyy laidasta laitaan: tuotantotiloja, toimistohuoneita, liiketiloja, varastoja ja hallitiloja. 

Joustava ja kuunteleva
Asiakkaan eli vuokralaisen toiveet ja tarpeet otetaan huomioon. Tiloja muokataan tarpeen mukaan ennen muuttoa ja vuokrasuhteen aikana. Avullamme arjen asiat järjestyvät.

Toimitilojen sijainti
Toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, jolloin logistiikka toimii, liikkuminen on sujuvaa ja pysäköintitilaa löytyy. Ikkunoista näkyy muutakin kuin viereinen rakennus. Silti Oulun keskusta on riittävän lähellä.

Houkuttelevat lisäpalvelut 
Toimitilojen yhteydestä tai niiden läheisyydestä löytyy monia yritysten tarvitsemia palveluita. Kohteesta riippuen tarjolla on monia lisäpalveluita, kuten kokoustiloja, vartiointi- ja aulapalveluita ja ravintolapalveluita.

Synergiaetuja
Tiloissamme toimii monenlaisia yrityksiä. Monipuolinen ja innovatiivinen yritysverkosto tarjoaa erinomaisen kasvualustan ja hyviä yhteistyömahdollisuuksia. Menesty hyvässä yhteisössä!

Henkilökohtainen tatsi
Organisaatiomme on pieni, joten meiltä saa henkilökohtaista palvelua. Aarno ja Päivi ovat helposti lähestyttäviä ihmisiä, jotka välittävät vuokralaisistaan ja auttavat mielellään kaikissa toimitilahaasteissa.

Potentialin kautta

• Tuotantotiloja
• Toimistotiloja
• Yhdistelmä- ja monitiloja
• Liiketiloja
• Varastotiloja
• Kombitiloja
• Myytäviä toimitiloja

Luitko tänne asti? Kiitos siitä, että tutustuit huolellisesti blogikirjoitukseemme. Toivomme, että tästä artikkelista kuvineen oli apua toimitilan vuokraukseen tai ostamiseen liittyen.

Kaikki vapaat toimitilamme

 

Ota yhteyttä Lataa vuokraajan opas

Sivuston toteutus:

Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen tarjoilemiseen, kävijäliikenteen analysoimiseen, sisällön persoinointiin ja mainosten kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.