Työhuoneen vuokraus itselle tai asiantuntijatiimille

Työhuoneen voi vuokrata sopivassa tilanteessa omaan käyttöön. On myös hyvä huomata, että tilavampi työhuone voi sopia yhteiskäyttöön jopa useamman hengen tiimillekin.

Työhuoneen voi vuokrata sopivassa tilanteessa omaan käyttöön. On myös hyvä huomata, että tilavampi työhuone voi sopia yhteiskäyttöön jopa useamman hengen tiimillekin. Työhuoneen vuokraus, lue aiheesta lisää alempaa.

Työhuoneen vuokraus voi tulla hyvinkin ajankohtaiseksi asiaksi aloittelevalle yrittäjälle tai kotona työskentelevälle osaajalle. Kotikonttorin tila saattaa vääjäämättä käydä riittämättömäksi tai toisaalta puitteet eivät tue tarpeeksi oman työn tekemistä. Joku voi kokea päivien rytmityksen helpommaksi siten, että erottaa myös fyysisesti työn ja arjen toisistaan – kun työympäristö ja työvälineet sijaitsevat jossakin muualla kuin kotona. 

Työhuoneen vuokraus Toritalosta, katso kuvat

Etätyö mahdollistaa myös aivan uudenlaisia tapoja tehdä työtä nimenomaan konkreettisen sijoittumisen kannalta. Työhuoneen vuokraus onnistuu hyvin näinkin: yrityksen ei välttämättä tarvitse avata perinteistä sivukonttoria tai toimipistettä kaupungin ydinkeskustan korkeasti hinnoiteltuihin liiketilaneliöihin, vaan yrityksen on mahdollista vuokrata työhuone tai suurempi tilakokonaisuus työntekijän tai tiimin käyttöön näppärän etäisyyden päästä kaupungin keskustasta. 

Moni mieltää kohtuulliseksi ajomatkaksi töihin vajaan puolen tunnin matka-ajan. Oulun keskustasta järkevän etäisyyden päässä olevia toimitiloja löytyy muun muassa Oulunsalosta, Jäälistä ja Haukiputaalta.

Digitaalisesti stailattu neuvotteluhuone, jossa keskellä moderni puupintainen pöytä ja yhdeksän mustaa tuolia työpöydän ympärillä. Viherkasveja sekä muuta sisustusta. Ikkunoista paistaa aurinko. Työhuoneen vuokraus onnistuu tästäkin toimitilasta.
Toimitilaa on tarjolla myös Haukiputaan Toritalossa, jossa voi työskennellä erikokoisissa toimistohuoneissa. Työhuoneen vuokraus itselle tai tiimille on mahdollista tästä tilasta! Toritalo sijaitsee osoitteessa Keskuskuja 3, 90830 Haukipudas.

Haastavat työympäristöt, työskenteletkö sellaisessa?

Kaikki eivät pysty vaikuttamaan työympäristöönsä kotioloissa sillä tavoin, kuten haluaisivat. Itse asiassa joskus tilanne voi olla todella kaukana ideaalista – tietysti riippuen siitä, miten kukainenkin ihanteelliset olosuhteet mieltää. Esimerkiksi verkkoyhteyksien riittämättömyys saattaa aiheuttaa käytännön vaikeuksia työn sujuvuudelle, mikäli samaa ”kaistaa” kuormittaa useampi käyttäjä ja oma työ edellyttää toimivia ja stabiileja yhteyksiä.

Muun muassa kerrostaloympäristössä saatetaan tehdä koko kiinteistöä käsittävää remonttia tai sitten juuri sen oman työhuoneen vieressä – seinän takana – sijaitsevaa huoneistoa remontoidaan urakalla. Äänieristysten taso vaihtelee rakennuksen iästä ja muista ratkaisuista riippuen. Aikataulullisestihan remontit ajoittuvat niin kutsutusti virka-aikoina työskentelevän työaikaan ja voivat kestää kuukausiakin.

Pienimmillään työhuoneen vuokraus on mahdollista ilman omaa yritystoimintaakin, esimerkiksi väitöskirjan tekemistä varten.

On täysin ymmärrettävää, että koneet ja eri työvaiheet aiheuttavat kovaakin ääntä. Desibelit saattavat kohota kuitenkin meteliksi asti ja keskeyttää toistuvasti keskittymistä vaativia työtehtäviä, häiritä palavereita tiimin ja asiakkaiden kanssa tai muuten vaan luoda kakofoniaa, jota harva meistä toivoo omalle työajalle. Turvallisesta työympäristöstä löydät erillisen blogikirjoituksen verkkosivuiltamme.

Työhuoneen vuokraus voi olla yllä olevissa tekstikappaleissa kerrotuissa tilanteissa varsin miellyttävä vaihtoehto – sellaisen voi vuokrata ainoastaan muutaman kuukauden ajaksi ihan kokeilumielessä. Entä, jos käykin sillä tavalla, että ihastuu omaan rauhaan ja uudenlaisiin toimitilan lähistöllä oleviin mahdollisuuksiin, synergiaetuihin tai palveluihin? 

Tiedät vastauksen: pysyvämpi ratkaisu! Eli vuokraa työtilan pitemmälle ajalle. Joskus oma yritystoiminta ottaa ilmaa siipien alle niinkin paljon, että saa palkata lisää työvoimaa ja pääsee pohtimaan suurempia toimitiloja omalle pk-sektorin kasvuyritykselle. 

Työhuoneen vuokraus. Harkitse Toritaloa

Työhuoneen vuokraus: valitse omalle yritystoiminnallesi toimitilat tai vuokraa tilava työhuone keskeiseltä paikalta. Sellaiset löydät Haukiputaan keskustasta Oulun pohjoispuolelta. Kiinteistö tunnetaan nimellä Toritalo, jossa on vapaana yhteensä 316 m²:n kokoinen toimistokokonaisuus: valittavana on useita erikokoisia huoneita (alkaen noin 10 m²:stä) sekä yhteisiä tiloja, kuten neuvotteluhuone, keittiötilat, aulatila ja varastotiloja. 

Toritalon toimitilat sijaitsevat kiinteistön toisessa kerroksessa osoitteessa: Keskuskuja 3, 90830 Haukipudas. Tutustu havainnollisten kuvien avulla, mihin kaikkeen nämä toimitilat taipuvat.

Kuvassa näkyy Toritalon toimistotilojen yksi tilavammista työhuoneista. Tässä huoneessa mahtuu työskentelemään vaikka kolmihenkinenkin tiimi.
Digitaalisesti stailattuna sama työhuone näyttää tältä. Työhuoneen vuokraus, voisiko tämä olla sinun tuleva työskentelytilasi?
Toritalon toimistotilakokonaisuus pitää sisällään näppärän keittiön perusmukavuuksilla. Keittiön yhteydessä on lisäksi sosiaalitila.

Joustavasti tutustumaan

Toritalon toimitilakokonaisuus on tällä hetkellä tyhjillään, joten tiloihin on mahdollista päästä tutustumaan helposti ja joustavalla aikataululla. Mikäli olet kiinnostunut tiloista ja haluat nähdä ne paikan päällä, varaa esittelykäynti ottamalla yhteyttä Potentialin ammattilaisiin.

Toritalon toimitilakokonaisuus

 • Useita erikokoisia huoneita: 10–15-neliöisiä
 • Erillinen keittiö
 • Neuvotteluhuone
 • Aula/vastaanottotila
 • Varastotiloja

Katso Toritalon mahdollisuudet tarkemmin

Vaihtoehtoja 15–4000 m²:n väliltä

Potentialista saat joustavan vuokranantajan, sillä meidän kanssa on helppo neuvotella tarpeen vaatiessa toimitilan muokkauksista sinun yrityksesi liiketoiminnan tarpeisiin. Oulun alueen kokeneen toimitila-asiantuntijan tarjonta kattaa muokattavia toimitiloja yrityksille ja muille organisaatioille. Potential Toimitilat Oy:llä on vuokrattuna tällä hetkellä toimitiloja suunnilleen 35 000 neliömetrin edestä.

Ota yrityksesi toimitilojen sijaintipaikaksi esimerkiksi Haukipudas, Oulunsalo tai Kiiminki – ne kaikki saattavat soveltua erinomaisesti yritystoiminnallesi paikoiksi juuri toimitilojen näkökulmasta. Oletko muuten ajatellut, että toimitilat voivat aivan hyvin sijaita keskusta-alueen ulkopuolella, säästät helposti vuokrassa ja sujuvoitat samalla kaikkien kulkemista paikan päälle.

Myös myytäviä toimitiloja

Toimitilavaihtoehtoina pääset valitsemaan yksittäisistä työhuoneista ja laajoista monitiloista. Pienimmillään voit vuokrata kauttamme jopa yhden toimistohuoneen – tuemme mielellään aloittelevaakin yrittäjää yrityksen alkutaipaleella. Toimitiloja järjestyy joustavasti lisää yritystoiminnan kasvaessa.

Potential palvelee tietysti myös suurempia yrityksiä. Suurimmillaan kauttamme vuokrattava toimitila voi olla useiden satojen neliömetrien suuruinen tilakokonaisuus tai jopa sitäkin suurempi. Olemme vuokranantajana ja tilojen hallinnoijana mahdollisimman joustava, toimitiloihimme on siten helposti yhdistettävissä myös tuotanto-, halli- tai varastotilaa. Kannattaa myös muistaa, että me myös myymme toimitiloja. Vaihtoehdoista voit kysyä suoraan meiltä.

 

Tutustu Potentialin tarjoamiin

 • Tuotantotiloihin
 • Toimistotiloihin
 • Yhdistelmä- ja monitiloihin
 • Liiketiloihin
 • Varastotiloihin
 • Kombitiloihin
 • Myytäviin toimitiloihin

Kaikki vapaat toimitilamme

Työhuoneen vuokraus – lataa ilmainen toimitilan vuokraajan opas

Työpaikalla vietetään usein vähintään kahdeksan tuntia, joten siihen millainen toimitila on, kannattaa satsata. Lataa veloitukseton Toimitilan vuokraajan opas PDF-tiedostona. Siitä saat vinkkejä myös työhuoneen vuokrausta ajatellen. Oppaan voit ladata täältä.

Toimitilan vuokraajan opas sisältää

 • Viihtyvyyttä ja tuottavuutta
 • Valitse asiantuntija kartoitukseen
 • Toimitilatyyppejä
 • Onko sijainti keskustassa oikeasti tärkeää?
 • Toimitilojen joustavuudesta ja muokattavuudesta
 • Potential, toimitilaa tarpeesi mukaan
 • Muuttajan muistilista

Potential LinkedInissä

YouTube-kanavamme

Tässä vaiheessa kirjoitusta kiitos siitä, että luit työhuoneen vuokraus -aihetta käsittelevän blogikirjoituksemme. Toivottavasti siitä oli apua työhuonetta tai muita toimitilavaihtoehtoja pohtiessa.

Ota yhteyttä Lataa vuokraajan opas

 

 

Sivuston toteutus: