Henkilöstöravintola lisää vireyttä

Millainen mukava etu onkaan, että henkilöstöravintola sijaitsee jopa ihan samassa kiinteistössä kuin oma työpaikka.

Moni ei välttämättä ikinä mieti tätä asiaa sen tarkemmin: mikäli henkilöstöravintola sijaitsee niin sanotusti samassa pihapiirissä työpaikan kanssa, kuinka sujuvaa ja helppoa työarkea se tarkoittaa työntekijöiden kannalta. Useassa yrityksessä saattaa olla sellainen tilanne, että lounasruokaa tarjoavat ravintolat sijaitsevat kauempana, joten oma ruokatunti ei tahdo riittää liikkumiseen itse ravintolaan, syömiseen ja palaamiseen takaisin työpaikalle.

Työnantaja osoittaakin hyvää pelisilmää toimitilaa valitessaan kiinnittämällä huomiota siihen, millaiset palvelut ja esimerkiksi ruokailumahdollisuudet toimitilan lähistöltä löytyvät. Työntekijöiden viihtyvyys ja jopa tuottavuus lisääntyy, kun työpaikan välittömässä läheisyydessä on terveellistä ja monipuolista ruokaa tarjoava henkilöstöravintola.

Henkilöstöravintola tarjoaa virkistäytymistä sekä ennen kaikkea terveellistä ja monipuolista ruokaa. Lähikuvassa näkyy etualalla useita tuoreita leipiä ja kasvirasvalevitettä rasiassa.

Henkilöstöravintola, keskeisiä etuja

Tyypillinen puolen tunnin ruokatauko esimerkiksi vaativassa asiantuntija- tai tuotantotyössä tarjoaa työntekijälle hetken aikaa latautumiseen ja virkistäytymiseen – etenkin kun saa laadukkaan henkilöstöravintolan herkullista ruokaa säännöllisesti vaihtuvalta ja monipuoliselta ruokalistalta. Usein ravintolan henkilökunta vielä ottaa vastaan uusia ideoita, jotta tarjonta on mahdollisimman monipuolinen.

Valtaosasta ja vähänkään tätä päivää elävästä modernista henkilöstöravintolasta löytyy useita vaihtoehtoja. Voit nauttia salaateista, keitoista, kalasta, maukkaasta kasvisruoasta, lihasta, leipätarjonnasta, virkistävistä juomista sekä piristävästä jälkiruoasta. Kaupan päälle tulevat tietenkin hyvät keskusteluhetket ja kuulumisten vaihdot oman tiimin tai vaikka naapuriyrityksen työntekijöiden kesken.

Näiden vuoksi henkilöstöravintola toimitilan yhteyteen

 • Joustavuutta ja helppoutta työntekijöiden ruokailuun!
 • Lisää työntekijöiden vireyttä ja mahdollistaa aidon lepotauon
 • Kasvattaa työntekijöiden viihtyvyyttä ja sitä kautta työn tuottavuutta
 • Parantaa osaltaan työturvallisuutta (ei tarvitse liikkua keskustassa, turha autoilu jää pois)
 • Edesauttaa työyhteisön parempaa vuorovaikutusta
 • Mielekäs työympäristö on vetovoimatekijä
 • Tukee terveellisiä elämäntapoja: ammattikeittiön valmistama ruoka on laadukasta
 • Helppo käyttää myös yrityksen asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja sidosryhmiä lounaalla
 • Mahdollisuus järjestää henkilöstötilaisuuksia

Henkilöstöravintola parantaa työyhteisön vuorovaikutusta

Työyhteisön vuorovaikutuksen parantuminen ei ole ollenkaan vähäpätöinen asia. Ja usein henkilöstöravintolan tilat ovat viihtyisämmät kuin se oma työpaikan taukohuone – mitenkään niitä väheksymättä. Eikä sinne taukohuoneeseen välttämättä tietenkään mahdu kuin pieni porukka kerrallaan. Pienemmillekin taukohuoneille ja toimitilan keittiöpisteille on silti ehdottomasti edelleen oma paikkansa ja tällaisia tiloja on hyvä sisällyttää oman yrityksen toimitilakokonaisuuteen. Päivän juttu on kattava monitilakokonaisuus, josta löytyy eri tiloja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Lue halutessasi lisää monitilatoimiston hyödyistä.

Henkilöstöravintola toimitilan lähettyvillä toki lisää monipuolisuuttakin työympäristöön. Pieni tuulettuminen on usein ihan positiivinen juttu, siis nimenomaan sellainen taukohetki, että pääsee käymään hetkeksi sen oman toimitilan ulkopuolella. Henkilöstöravintola lisääkin todennäköisesti osaltaan tuottavuutta, vireyttä ja työhyvinvointia. Paremmin jaksavat ja hyvinvoivat työntekijät ovat keskeinen kilpailukykytekijä ja yrityksen paras käyntikortti entistä monimutkaisemmaksi muuttuneessa työelämässä.

Potentialin hallinnoimia toimitiloja löydät muun muassa Oulun pohjoispuolelta, tarkemmin sanottuna Haukiputaalta Teollisuustieltä. Suuren kiinteistön yhteydessä tarjolla on myös monipuoliset lähipalvelut – henkilöstöravintolan lisäksi käytettävissä ovat esimerkiksi kokouspalvelut, aula- ja vartiointipalvelut sekä auditorio.

Henkilöstöravintola, jossa on tarjolla monipuolista ruokaa ja mukavaa palvelua, piristää päivää. Asiakaspalvelupisteen henkilö palvelemassa asiakkaita.

Toimitilaa tarpeesi mukaan 15–4000 m²:n väliltä

Vuokraamme muokattavia ja monipuolisia toimitiloja yrityksille Oulun alueella. Kohtuullisen ajomatkan päästä Oulun ydinkeskustasta on tarjolla runsas valikoima erilaisia toimitiloja. Vaikkapa Haukipudas, Oulunsalo ja Kiiminki saattavat tarjota houkuttelevan sijainnin toimitilaratkaisua etsivälle yrittäjälle, yritykselle, yhdistykselle ja organisaatiolle.

Toimitilatarjontamme kattaa niin yksittäiset työhuoneet kuin laajatkin monitilaratkaisut. Pienimmillään vuokrattava kohde voi siten olla vaikka yksi toimistohuone, suurimmillaan useiden satojen neliömetrien suuruinen tilakokonaisuus tai jopa vieläkin suurempi. Tiloihin on helposti yhdistettävissä myös tuotanto-, halli- tai varastotilaa. Muista myös myytävät toimitilakohteemme!

Potential tarjoaa

 • Tuotantotiloja
 • Toimistotiloja
 • Yhdistelmä- ja monitiloja
 • Liiketiloja
 • Varastotiloja
 • Kombitiloja
 • Myytäviä toimitiloja

Katso kaikki vapaat toimitilat.

 

Henkilöstöravintola tarjoaa monipuolisen lounaan

Henkilöstöravintola on mukava ympäristö keskusteluille ruokailun lomassa

Henkilöstöravintola tarjoaa hyvän hengähdystauon työpäivään

Ota yhteyttä Lataa vuokraajan opas

Sivuston toteutus: