Toimitilaa Ruskossa – Konetie 15 – MYYTY!

Konetie 15 90630, Oulu

Ota yhteyttä

Kohteen tiedot

Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy:n koulutuskäytössä olleet Ruskon toimitilat. Päärakennus on rakennettu kahdessa vaiheessa, joista ensimmäinen matala osa valmistui vuonna 1999 ja uudempi laajennusosa korkeine huoltohalleineen vuonna 2008. Matala osa on puurunkoinen ja laajennus betonirunkoinen. Julkissivut ovat peltiä ja vesikatteena on huopa. Rakennuksen kerrosala pohjapiirustusten mukaan on noin 2 067 kem² (yläkerta 411 m² ja alakerta 1656 m²).

Rakennuksen uudessa osassa on kolme läpiajettavaa hallia, joista yksi on pesutila lattiakaivoineen ja yhdessä hallitilassa on noin 10 metrin pituinen ”rasvamonttu” öljynvaihto-, nosturi- ja rasvausmahdollisuuksineen. Huoltohallissa on 10t siltanosturi, pakokaasuimurit, irtonesteiden jakelua varten öljy- ja nestejakelupisteet sekä ulkona erillinen jäteöljy-/irtoöljykontti. Hallin matala osa sisältää muun muassa huoltohallin ja hitsaamon. Uudempi osa rakennuksesta on kaukolämmössä ja vanhempi osa on sähkölämmitteinen.

Päärakennuksen takana sijaitsee teräsrakenteinen konekatos, jossa säilytys- ja lämmitysmahdollisuus yli 20:lle koneelle. Katos on valmistunut vuonna 2009.

Tilat ovat olleet maarakennus-, ajoneuvonosturi- ja raskaskalustomekaanikkokoulutuksen käytössä. Rakennuksesta löytyy kaksi luokkatilaa, isot sosiaalitilat, pukuhuone- ja pesutilat sekä yläkerrasta henkilökunnan työtilat. Tilat ovat helposti muutettavissa käyttäjän tarpeisiin.

Kohde sijaitsee Oulun kaupungin vuokratontilla. Tontin koko on 32 471 m². Rakennusoikeutta tontilla on kaikkiaan 15 492,5 kem². Vuokrasopimusaika on 30 vuotta ja mikäli ostaja sitoutuu tekemään alueelle merkittäviä investointeja voi kaupungin kanssa keskustella vuokrasopimuksen pituuden mahdollisesta jatkosta.

Koko

Päärakennus 2067 m²

Katosrakennus noin 1000 m²

Muut rakennukset:

Kaksi vuonna 1983 valmistunutta puurakenteista katosta 995 m² ja 888 m² ja tilapäisesti opetuskäytössä oleva pientalo 110 m².

 

Yhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Sivuston toteutus: