”Tuotamme tietoa ja kuvaa ilmasta”

Jukka Tienhaaran vetämällä Maailmasta Oy:llä on pienehköt toimisto- ja varastotilat Haukiputaalla. Yritys on toiminut Teollisuustiellä sijaitsevissa toimitiloissa kaksi vuotta. Vuonna 2012 perustettu yritys on ilmakuvausten monipuolinen ammattilainen. Maailmasta Oy:n toiminta-ajatus kiteytyy asiakas- ja arvolupaukseen: tuotamme tietoa ja kuvaa ilmasta.

Oululainen yritys on toteuttanut erilaisia kuvauksia ja tiedon keräämistä ilmasta kymmenillä kaivoksilla, teollisuuskohteissa, kaupunkialueilla ja satamissa. Lisäksi Maailmasta Oy on ollut mukana erilaisissa tiehankkeissa, joiden parissa yritys on tehnyt useita tuhansia ilmakuvaustehtäviä – kokoluokaltaan suurimmat ovat olleet pinta-alaltaan yli 4 km² (ortokuvat ja maastomallit) ja pisimmät tiekuvaukset yli 30 km.

Yhteistyökumppanien kanssa tuotetut lopputuotteet ovat muun muassa maa-aineskasojen, turveaumojen ja hakekasojen tilavuudet, pinta-alat ja mittatiedot, suunnittelupohjamalleissa käytetyt mittatarkat georeferoidut ortokuvat ja maastomallit ja maanviljelynseurannassa käytetyt ortokuvat. Myös erilaiset etsintä ja valvontatehtäviin liittyvät kuvaukset ovat työllistäneet yrityksen ammattilaisia unohtamatta perinteisiä kuvauspalveluja (still- ja videokuvaus) markkinointitarkoituksiin. Yritys tekee palveluna myös tulospalvelua ja ajanottoa urheilutapahtumiin sekä karttatuotantoja.

Yrityksen verkkosivuille
Sivuston toteutus: